HomenavService English

Service

Persoonlijke service

Vermits alles zelf wordt ontworpen vanop het laagste elektronisch componenten niveau (geen gebruik van andermans modules) hebben we volledige controle en kennis in huis. Daardoor kan bijvoorbeeld een toestel van 10 jaar oud snel en doeltreffend hersteld worden.

Koopt u bij ons een apparaat, dan denken wij graag mee over heel uw signaalweg: vanaf de audiobron via de straalverbinding, FM-zender, antennesysteem tot bij uw luisteraars.
Als gespecialiseerde ontwerper hebben wij diepgaande kennis van alle parameters die uw audio- en RF-kwaliteit beïnvloeden. Dit wordt ondersteund door een goed uitgerust labo: van audio analyse-apparatuur tot spectrum- en vectoranalysers.

Problemen met uw straalverbinding?

We lossen de problemen voor u op. Nieuwe gewenste straalverbinding: op voorhand berekenen, eventueel haalbaarheidstest. Indien de pyloon (mast) er nog niet staat: proefneming met heliumballon.

Last van een bedroevend zendgebied?

Als ontwerper van antennes kunnen wij verder gaan dan de 'broadcast distributeurs'. Zo maar wat antennes combineren en er dan vanuit gaan dat alle berekeningen juist zijn en dat de praktijk de theorie volgt is niet ons ding. We kunnen zelf uw antenne stralingsdiagram ter plekke opmeten m.b.v. een heliumballon.

Afterservice

We zijn gekend om onze design-for-survive ontwerpen. Zo ver als mogelijk fool proof qua aansluitingen, grondig ontstoord en beveiligd tegen overspanningen en ESD.
Mocht er toch een toestel defect gaan, dan wordt onmiddellijk de oorzaak gezocht en het toestel hersteld. Zijn er toch fabricage fouten dan worden deze opgelost onder garantie.